Plaats hier je reactie

Commentaren: 6
 • #6

  Willem & Wiepke van der Hoeven (zaterdag, 25 januari 2020 16:22)

  Een prachtige vloerlamp gekocht bij JacqueODesign.

 • #5

  Angela (zondag, 05 augustus 2018 21:54)

  Supermooie en leuke lamp gemaakt van een oud wijnvat. Hangt er mooi boven mijn eettafel. Erg blij met deze aankoop! Thuisgebracht en zelfs een gaatje in het plafond voor me geboord, superservice; dank!

 • #4

  Caroline en Robert Jan (woensdag, 02 mei 2018 21:14)

  Op de Boerenmarkt bij Vroeg in Bunnik zagen we een prachtige lamp van Jacques. Een mooie boomtak met twee kleine lampjes. De lamp had nog geen schakelaar. In overleg met ons heeft Jacques later die week de schakelaar gemonteerd en bij ons afgeleverd. Fijne service! Bedankt!!

 • #3

  Tjeerd en Kris (zaterdag, 04 maart 2017 15:25)

  Wij zagen op de Yada Yada market een hele mooie lamp van JacquesO en waren meteen verliefd. Hij is gemaakt van een boomstronk, een stuk liaan en een oud windlicht en past door zijn natuurlijke en ruige uitstraling perfect bij ons. Hij heeft een prachtige plek gekregen op de babykamer dus we zullen er nog vele nachtelijke uurtjes gebruik van maken.

 • #2

  Desirée C A Saffrie (donderdag, 09 februari 2017 16:44)

  De ontwerpen van Jacque zijn inspirerend, verrassend, eigentijds en tijdloos. Menig creatief design van natuurlijk materiaal van zijn hand heeft mijn hart gestolen en het liefste zou ik mijn hele thuis ermee decoreren! Met Jacques eigen ontworpen lamp, stoel of klok haal je echt iets unieks in huis, een waardevolle aanwinst waar je zeker weten je leven lang plezier van zult hebben.

 • #1

  Anton (zondag, 29 januari 2017 16:56)

  Ik heb een lamp en een klok van Jacques gekocht. Beiden zijn uniek in hun soort, de klok van een bananenblad en de lamp van houten repen, onbewerkt. Het is mooi om te zien hoe Jacques zijn ideeën omzet in producten, gebruik makend van natuurlijk producten (in de meest brede zin van het woord).

  Kortom, iedereen zou een unieke JacquesO-lamp of klok in huis moeten hebben :-)