Over JacquesODesign

Design lampen en klokken, circulair en duurzaam

Bij JacquesODesign ga ik mijn eigen weg. Ik beweeg dan ook niet mee met de trends , maar maak unieke producten die echt ‘’one of a kind” zijn. Hier vindt u dan ook enkel design klokken en lampen waarvan er maar 1 of een beperkt aantal verkrijgbaar zijn.

 

De producten van JacquesODesign zult u dan ook niet aantreffen bij de interieur ketens, of afgeleiden daarvan. De verkoop gaat via de webshop en geselecteerde markten.

 

JacquesODesign staat voor

duurzaam en circulair en is authentiek, creatief, eigenzinnig, uniek en exclusief. Dit vindt u dan ook gegarandeerd terug in mijn assortiment. Hiervoor gebruik ik de meest uiteenlopende materialen. Van natuurlijke materialen, zoals hout en bamboe tot bak- en leisteen en zelfs oude boeken. Kortom, hier gebeurt het allemaal.
   

Handgemaakt

   

Doordat de producten allemaal handgemaakt zijn en meestal van natuurlijke materialen, hebben ze niet alleen een uniek design maar ook soms een “rauw”randje. 

 

Uniek

   
Indien u op zoek bent naar een unieke lamp of design klok, bent u bij JacquesODesign aan het juiste adres. Het assortiment laat zich kenmerken als:
   
Creatief Eigenzinnig Uniek Exclusief Authentiek Duurzaam en Circulair

 

Uitdaging

   

Door het gebruik van de meest uiteenlopende materialen zowel natuurlijke materialen als gebruiksvoorwerpen  en doordat alle producten handgemaakt zijn, zullen ze niet allemaal strak en netjes zijn, hetgeen juist de charme is.
Vaak lenen de gebruikte materialen zich in eerste instantie niet om tot een unieke lamp of klok samen te voegen. 
Soms is er geen gereedschap voor, of is het te duur om even aan te schaffen.  
Dan moet er een creatieve oplossing bedacht worden om het idee uit te werken.
  

De collectie

   
De collectie van JacquesODesign laat zich typeren als zeer gevarieerd. Hierdoor is er iets te vinden voor elk type interieur. Bijna iedere lamp of klok is uniek. Mocht iemand meerdere ontwerpen willen hebben dan is dat soms mogelijk, mits de gebruikte materialen nog te vinden zijn. Het is dan wel vanzelfsprekend dat elke klok of lamp enigszins anders is en ze zullen daarom nooit identiek zijn. De serie “Lees(t)lamp” biedt de koper de meeste variatie mogelijkheden en dan voornamelijk in grootte of de keuze in de stof van de lampenkap.

 

Conclusie

   
Wanneer u iets unieks zoekt, bent u bij JacquesODesign aan het goede adres.
Verkoop vindt plaats op geselecteerde markten en via de webshop.

   
Neem bij interesse contact op via info@jacqueso.com om een afspraak te maken.
   
Ledlampen
 Alle lampen worden uiteraard geleverd met led lamp, waarvan er sommige ook bijzonder zijn, daar wordt dan een extra lamp van meegeleverd.