Over JacquesODesign

Design lampen en klokken

Bij JacquesODesign ga ik mijn eigen weg. Ik beweeg dan ook niet mee met de trends maar maak unieke producten die echt ‘’one of a kind” zijn. Hier vindt u dan ook enkel design klokken en lampen waarvan er maar 1 of een beperkt aantal verkrijgbaar zijn.

 

De producten van JacquesODesign zult u dan ook niet aantreffen bij de interieur ketens, of afgeleiden daarvan. De verkoop gaat via de webshop en geselecteerde markten.

Waar staat JacquesODesign voor?

 

JacquesODesign is authentiek, creatief, eigenzinnig, uniek en exclusief. Dit vindt u dan ook gegarandeerd terug in mijn assortiment. Hiervoor gebruik ik de meest uiteenlopende materialen. Van natuurlijke materialen, zoals hout en bamboe tot bak- en leisteen en zelfs oude boeken. Kortom, hier gebeurt het allemaal.

 

Handgemaakt

 

Doordat de producten allemaal handgemaakt zijn en van natuurlijke materialen, hebben ze niet alleen een uniek design maar ook soms een “rauw”randje. Vaak moet er een oplossing bedacht worden om het idee uit te werken. De gebruikte materialen lenen zich in eerste instantie niet om tot een lamp of klok samen te voegen. Hierin ligt dan ook de uitdaging. Ook is er niet het juiste gereedschap voor, of is het benodigde gereedschap te duur om even aan te schaffen.

 

Bij interesse kunt u ook contact met mij opnemen om een afspraak te maken.

 

 

 

Unieke lamp

 

Indien u op zoek bent naar een unieke lamp of design klok, bent u bij JacquesODesign aan het juiste adres. Het assortiment laat zich kenmerken als:

 

  • Creatief
  • Eigenzinnig
  • Uniek
  • Exclusief
  • Authentiek

 

Hiervoor gebruik ik de meest uiteenlopende materialen zoals hout en bamboe tot bak- en leisteen en zelfs oude boeken. Door de gebruikte materialen en doordat alle producten  handgemaakt zijn, zullen ze niet allemaal strak en netjes zijn, hetgeen juist de charme is.

 

Vandaar dat er een oplossing bedacht moet worden om tot een leuk idee te komen.

 

De gebruikte materialen lenen zich in eerste instantie vaak niet om tot een unieke lamp of klok samen te voegen.

 

De collectie

 

De collectie van JacquesODesign laat zich typeren als zeer gevarieerd. Hierdoor is er iets te vinden voor elk type interieur. Bijna iedere lamp of klok is uniek. Mocht iemand meerdere ontwerpen willen hebben dan is dat soms mogelijk, mits de gebruikte materialen te vinden zijn. Het is natuurlijk wel vanzelfsprekend dat elke klok of lamp enigszins anders is en ze zullen daarom nooit identiek zijn. De serie “Lees(t)lamp” biedt de koper de meeste variatie mogelijkheden en dan voornamelijk in de keuze in de stof van de lampenkap.

 

Conclusie

 

Wanneer u iets unieks zoekt, bent u bij JacquesODesign aan het goede adres.

Verkoop vindt plaats op geselecteerde markten en via de webshop.

 

Het is raadzaam om bij interesse contact op te nemen via info@jacqueso.com om een afspraak te maken.

 

Ledlampen

Alle lampen worden geleverd met led lamp, waarvan er sommige ook bijzonder zijn, daar wordt dan een extra lamp meegeleverd. Het gebruik van gewone gloeilampen wordt sterk afgeraden.